top of page
gelaats

Gelaatsverzorging

IN SAMENSPRAAK MET U, AANGEPAST AAN UW NODEN, WENSEN & VERWACHTINGEN ADVISEREN WIJ DE MEEST GESCHIKTE VERZORGING

Bij SieZen bieden wij u een breed scala aan van gelaatsverzorgingen waarbij we werken met Thalgo of Klapp al dan niet gecombineerd met machines.

We hebben voor ieder wat wils: korte verzorgingen met focus op reinigen tot complete all in formules met een maximaal resultaat. 

Dankzij onze kennis en professionele handen, in combinatie met het ontspannende effect zal u kunnen genieten van een heerlijk zen-moment met een huidverbeterend resultaat.

Thalgo is gebaseerd op de krachten van de natuur. Ingrediënten uit de zee (vitaminen, minerale zouten, algen,...) vormen de basis van de producten. 

Klapp kenmerkt zich door een zeer ruime waaier aan persoonlijke "kitverzorgingen". Deze laten ons toe met hogere concentraties van actieve werkstoffen uw verzorgingen uit te voeren. 

Ontspannende massage

Thalgo

Thalgo put haar kracht uit natuurlijke bronnen. Ingrediënten uit de zee zoals vitaminen, minerale zouten, algen,... vormen de basis.

 

In vergelijking tot ons recentste merk Klapp, waar u hieronder meer info over kan lezen, is de keuze en variatie aan verzorgingen iets kleiner maar daarom zeker en vast niet minder kwalitatief.  

klapp.jpg

Klapp

Een zeer uitgebreid gamma zorgt ervoor dat verschillende verzorgingen geschikt zijn voor u. Een meerwaarde als houdt van afwisseling!

Door de actievere stoffen en hogere concentraties kunnen wij bij veel verzorgingen dieper in uw huid inwerken dan Thalgo (wet niet wegneemt dat Thalgo ook een zeer kwalitatief merk is!). Om dit resultaat te bekomen kunnen producten wat tintelen. Let op, verwar dit niet met allergische reacties of overgevoeligheden, dit staat er volledig los van. 

Kortom, naar resultaatgerichtheid toe bevinden we ons op een iets hoger niveau.

Prijzen Klapp

Mini verzorging - 40 min - €50

Ideaal voor wie in een mum van tijd een korte verzorging wenst met focus op reiniging. Wij raden dit absoluut aan ter afwisseling met completere verzorgingen. 

Basis verzorging - 65 min - €70

Goed ter kennismaking en/of indien u zich wil beperkten tot de essentiële stappen. 

Aloë vera verzorging - 80 min - €85

Een bron van energie voor ieder huidtype, inclusief 1 gelaatsepilatie.

 

Intensieve kitverzorging - 80 a 90 min - €95 a 105

Binnen deze categorie bestaan er verschillende verzorgingen, wij bepalen op het moment zelf, samen met u welke de meest geschikte is voor u. incl. gelaatsepilatie

Luxe intensieve kitverzorging - 90 a 100 min - €115 a 125

Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden en bepalen wij graag op het moment zelf met u waar uw huid het meeste nood aan heeft. We bevinden ons hier op het hoogste niveau qua huidverbetering. incl. gelaatsepilatie

ASA-peel - 60 min - €135 per sessie - €350 kuur 3 sessies

Deze verzorging kenmerkt zicht door fruitzuren. Het gebruik van fruitzuren staat gelijk aan een langdurig resultaat op korte termijn hoofdzakelijk door de bovenste hoornlaag van de huid dunner te gaan maken. U kan 1 sessie boeken ter kennismaking. Doch, voor een doelgerichter en efficiënter resultaat raden wij een kuur aan. Gedetailleerdere uitleg hieromtrent geven wij u heel graag in het instituut of telefonisch. 

Supplement Skin shooter (combineerbaar bij alle verzorgingen - 30min - €60

De skin shooter is een machine om een hoog geconcentreerd serum (waarvan wij de werking basseren op de noden van uw huid) als het ware zal "inschieten" in de huid. Dankzij de elektrische trilling (die absoluut niet pijnlijk zijn!) kan het serum veel dieper in de huid "ingeschoten" worden. Dit supplement is mogelijk bij ELKE verzorging (m.u.v. ASA-peel) en is bijzonder geschikt voor specifieke huidproblemen of zones die extra aandacht nodig hebben. (bijvb. couperose, gevoelige oogleden, pigmentstoornis,..) 

bottom of page