top of page
Benen harsen

Epilatie

ONTDEK DE VOORDELEN VAN HARSEN/WAXEN

Bent u het frequent scheren beu? Heeft u ook zo'n hekel aan hardnekkige en stugge haren? Wenst u een zijdezachte huid gedurende enkele weken? Heeft u last van irritaties? ... Dan is harsen/waxen DE oplossing voor u!

Bij SieZen maken we komaf met ongewenste en overtollige lichaamsharen, zowel bij mannen als vrouwen. We werken met verschillende types en soorten hars die we afstemmen op uw huidtype waardoor ook de hypo-allergene en meest gevoelige huiden zo weinig mogelijk ongemakken ervaren. De puntjes op de i zetten doen we door af te werken met een pincet en kalmerende balsem.

In het gelaat komen ook vaak ongewenste haren voor en/of dienen de wenkbrauwen in vorm gebracht te worden. Hou er rekening mee dat de vorm van uw wenkbrauwen een grote invloed heeft op uw voorkomen dus laat dit ook professioneel behandelen bij SieZen en begin niet zelf, op goed geluk, haartjes uit te trekken. Hiermee doet u vaak meer slecht dan goed! 

wenkbrauw Plukken

Prijslijst

wenkbrauwen €14

bovenlip of kin of wangen €11

volledig gelaat €35

oksels €17

armen €22

onderbenen + knie €30

volledige benen €40

bikini (sliprand - brazilian - full) €22-29-37

heren: halve rug of borst €25

heren: volledige rug of borst €35

  • Gebruik de dag dat jouw epilatie voorzien is geen bodylotion

  • De dag voorafgaand aan jouw afspraak gebruik maken van een scrub is een meerwaarde

  • Tussen uw epilatiebeurten door gemiddeld 2x per week een scrub gebruiken helpt ingegroeide haren tegen gaan en zal de gladheid en zachtheid zo goed als mogelijk bewaren. 

  • Laatste 24u GEEN zonnebank of oliebad

  • Ten vroegste 24u NA de epilatie de huid blootstellen aan extreme zon en altijd een kwaliteitsvolle zonnecrème gebruiken

  • Gebruik geen producten met hoge concentraties aan parfum daar deze de poriën verstoppen

  • Vermijd scheerbeurten of andere ontharingsmethodes tussendoor. Dit is zonde en nefast voor het proces dat wij op gang brengen bij het harsen.

  • Plan uw volgende afspraak/afspraken tijdig in. Zo heeft u een vaste frequentie.

  • Wij geven u heel graag advies over bijhorende producten: nabehandelingscrème, afremmen haargroei, scrub, anti-ingroeiende haren,... 

Goed om weten

bottom of page