top of page
Rug massage

Massage

GENIET VAN EEN OASE AAN RUST

Dankzij een massage waan je je in een oase van rust en kan je volop genieten van een momentje puur voor jezelf. Kom los van de dagelijkse stress, voel dat spieren/gewrichten/pezen wat losser komen te zitten en ervaar zowel de geestelijke als fysieke voordelen hiervan. 

Bij SieZen kan u kiezen uit 3 verschillende soorten massagetechnieken (manueel, kaarsen & hot stone) gekoppeld aan de behandeltijd met de door u gewenste druk/intensiteit. Wij maken geen onderscheid in geslacht of leeftijd. Iedereen kan bij SieZen heerlijk komen relaxen en dit uiteraard zonder sensuele intenties.

Een massage na het sporten of na een lange werkdag waarbij u niet de kans gehad heeft u thuis op te frissen? Geen probleem, u kan bij SieZen in alle privacy een douche nemen voor de start van uw behandeling. Ook na de massage kan u, indien u dat wenst gebruik maken van onze douche. Gelieve dit bij het maken van u afspraak duidelijk aan te geven en rekening te houden met een klein supplement.

TIP: Onderschat niet hoe druk we het allemaal hebben in ons leven... Naast het heerlijke algehele gevoel van rust heeft uw massage ongetwijfeld een positief effect op stress, spanningshoofdpijn, rug-/schouder-/nekklachten,... De rust die u uw lichaam gunt zal zich uiten in een positieve energieloos nadien. 

Hot Stone Massage
bottom of page